Het ouderportaal is het portaal waarmee u online 7 dagen per week, 24 uur per dag facturen en jaaropgaven kunt downloaden, uw gegevens kunt bekijken en indien noodzakelijk aanpassen, foto’s en dagboek van uw kind(eren) kunt bekijken en extra opvang en/of ruildagen kunt aanvragen. Alle aanpassingen / aanvragen worden direct geregistreerd in het planningssysteem van Kindercentrum WereldKids. Zo kunnen wij u sneller en makkelijker helpen.

Het Ouderportaal wordt stap voor stap geïmplementeerd waardoor er steeds meer functies beschikbaar worden.


Inloggen op het Ouderportaal

Sinds een aantal maanden werken wij op de groepen met het Ouderportaal. Hier kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina met uw eigen account. Heeft u nog geen account aangemaakt? Via onderstaande stappen kunt u dit gemakkelijk doen:

 1. Ga naar wereldkidsamsterdam.flexkids.nl
 2. Klik op "Een nieuwe account aanmaken". U komt dan op deze webpagina terecht.
 3. Vul hier uw e-mailadres in. Let op: dit moet het e-mailadres zijn waarmee u bekend bent bij Kindercentrum WereldKids.
  U ontvangt een e-mailbericht met daarin de link om uw account te activeren (wellicht in uw ongewenste e-mailbox).
 4. Klik op de link in het e-mailbericht om uw account te activeren.
 5. Voer tweemaal een wachtwoord in en klik op "opslaan".
 6. Ga naar wereldkidsamsterdam.flexkids.nl, voer hier uw opgegeven e-mailadres en wachtwoord in en controleer of het vakje "ouder" aangevinkt staat zodat u inlogt als "ouder".
 7. Klik op de knop "Login".
  U bent nu ingelogd op het Ouderportaal. 

 

Inloggen op uw mobiele telefoon via de Flexkids Ouderapp

U kunt ook via de handige app inloggen op het Ouderportaal. De app heet Flexkids Ouderapp en deze is voor de iPhone te downloaden via de Appstore en voor Android toestellen via Google Play. Uw persoonlijke inloggegevens kunt u zowel voor de website als de app gebruiken. Om in te kunnen loggen op de Flexkids Ouderapp dient u eenmalig een PIN Code in te voeren. Deze PIN Code vindt u terug in de nieuwsbrieven van Kindercentrum WereldKids of vraag ernaar bij de locatiemanager. Uitbreiding functies Ouderportaal

De functies en mogelijkheden binnen het Ouderportaal worden binnenkort uitgebreid. Hier ontvangt u een e-mail over met toelichting en uitleg.

Go to top