Vertouwenspersoon voor ouders
Binnen Kindercentrum WereldKids is een vertrouwenspersoon beschikbaar voor ouders die een melding willen maken van een (vermoeden van) seksuele intimidatie of ander seksueel geweld ten aanzien van kinderen of andere onderwerpen waarmee ouders niet direct naar de locatiemanager en/of directie toe willen of kunnen stappen. Dit geldt zowel voor onze kinderdagverblijven als voor onze naschoolse opvangen. 

Een melding plaatsen kan ook anoniem
Een melding kunt u, als u dat wilt, anoniem plaatsen bij onze vertrouwenspersoon; zij neemt uw melding in ontvangst en bepaalt met u in overleg welke vervolgstappen er ondernomen worden.

Wie zijn de vertrouwenspersonen?
Voor Kindercentrum WereldKids hebben wij twee personen aangewezen die optreden als vertrouwenspersoon. Dit zijn Colinda Bruinsma en Joyce Doets. Beide zijn al jaren werkzaam als locatiemanager bij onze zusterorganisatie Kinderdagverblijf & BSO 't Herdertje in Hoorn. Wij hebben gekozen om Colinda en Joyce aan te stellen als vertrouwenspersonen omdat zij geen positie hebben binnen Kindercentrum WereldKids en vanwege hun ervaring in de kinderopvang.

Hoe zijn de vertrouwenspersonen te bereiken?
U kunt hen bereiken via telefoonnummer (0229) 248745, toets vervolgens optie 0 voor kantoor of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het volledige beleid Vertrouwenspersoon Ouders kunt u lezen door het beleid te downloaden.

Go to top