Van inschrijving tot plaatsing
Wanneer u uw kind bij onze organisatie online heeft ingeschreven, ontvangt u direct een bevestigingsmail (van de inschrijving) van ons. Vervolgens wordt uw aanvraag bekeken en verwerkt in ons administratiesysteem. Miriam en Marrit, verantwoordelijk voor de planning en plaatsingen van de kinderen, nemen binnen 5 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen en om u uit te nodigen voor een rondleiding.


Rondleiding 
U wordt ontvangen door de locatiemanager op de gewenste locatie met een kopje koffie/thee. Vervolgens vertelt zij u hoe Kindercentrum WereldKids werkt, maakt u kennis met de leidsters, ziet u de kinderen spelen en ontdekken, hoort u hoe een dag op de opvang eruit kan zien en wat er zoal wordt ondernomen met de kinderen. Uiteraard krijgt u als ouder de tijd om allerlei vragen te stellen. Na de rondleiding ontvangt u een informatiebrochure van de locatiemanager die u thuis nog eens rustig kunt nalezen.

Plaatsing
Eén van onze planningsmedewerkers neemt na de rondleiding contact met u op of er nog vragen zijn en of u geïnteresseerd bent om uw kind te plaatsen op een van onze locaties. Bent u enthousiast, dan bespreken wij de mogelijkheden met u door om een plaatsing te kunnen realiseren. Kunnen wij voldoen aan de gewenste dagen en locatie, dan ontvangt u van ons een contract.

Contract
Het contract en de bijbehorende papieren ontvangt u per e-mail, middels digitale ondertekening. Wij adviseren u het contract en de bijbehorende papieren goed door te lezen en deze getekend, binnen 7 werkdagen, aan ons te retourneren. Heeft u vragen wanneer u het contract doorleest? Bel/mail gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (020) 4892327.

Plaatsing definitief
De plaatsing is definitief zodra wij het contract getekend van u retour hebben ontvangen.

En dan?
Zodra wij het contract hebben ontvangen, ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met daarin uitgelegd wat u de komende periode van ons kunt verwachten. Zo wordt u ongeveer 4 weken voor aanvang van de opvang van uw kind gebeld voor het maken van een afspraak; het intakegesprek. Dit gesprek vindt plaats tussen de ouder en de leidster van de groep waarop uw kind is geplaatst.

Betalen via automatische incasso
De kosten voor de kinderopvang worden maandelijks gefactureerd. U kunt via een machtigingsformulier Kindercentrum WereldkKds machtigen om het bedrag maandelijks te incasseren. Het bedrag zal dan geïncasseerd worden op de 5e van de maand. U kunt deze machtiging te allen tijde weer intrekken. Het benodigde machtigingsformulier kunt u onderaan deze pagina downloaden. U kunt het getekende formulier mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Planningsmedewerksters
Miriam en Marrit, naast dat zij verantwoordelijk zijn voor de planning van de kinderen, zijn zij ook verantwoordelijk voor de contractadministratie en de communicatie. Mocht u vragen hebben over de planning, uw contract of de algemene voorwaarden, dan kunt u Miriam en Marrit bereiken via telefoonnummer (020) 489 23 27 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Miriam en Marrit zijn dagelijks te bereiken tussen 09:00 - 17:00 uur.

 

  

Go to top