Diverse opvangsoorten
Kindercentrum WereldKids beseft dat bepaalde beroepsgroepen te maken hebben met wisselende diensten, om onder andere hen tegemoet te komen bieden wij diverse soorten opvang aan. Onderstaand treft u de mogelijkheden aan:

Reguliere opvang 
Reguliere opvang betekent dat uw kind gebruik kan maken van hele dagen opvang (07.30 - 18.30 uur). U geeft aan op welke vaste dagen u gebruik wilt maken van de opvang. Hiervoor wordt, wanneer er plaats is, een contract afgesloten. Zo bent u altijd zeker van een plaats op de gewenste dagen.

Flexibele opvang
Flexibele opvang bij Kindercentrum WereldKids betekent dat u, wanneer uw werkrooster bekend is, met ons contact opneemt om door te geven welke dagen u opvang nodig heeft voor uw kind. Wij raadplegen onze planning en kijken of er plaatsingsmogelijkheden zijn op de aangegeven locatie en groep. Vervolgens wordt er met u besproken welke dagen beschikbaar zijn en in overleg worden de dagen ingepland. U betaalt alleen voor de afgenomen dagen.

Mochten wij op de locatie en/of groep geen plaats beschikbaar hebben, plaatsen wij u op de wachtlijst of bieden wij u een plaats aan op een andere groep, mits deze beschikbaar is.

Halve dagen opvang
Bent u op zoek naar halve dagen opvang, ook dan bent u bij Kindercentrum WereldKids aan het goede adres. Halve dagen opvang bieden wij aan op basis van beschikbaarheid. Halve dagopvang valt onder flexibele dagopvang. 

Vakantieopvang (NSO)
Wanneer u op zoek bent naar alleen vakantieopvang voor uw kind(eren), dan kunt u bij ons terecht, ook als u geen vaste klant bent bij ons. De vakantiepvang is voor schoolgaande kinderen (4 - 12 jaar).

Openingstijden vakantieopvang
U kunt uw kind(eren) van maandag tot en met vrijdag brengen van 07.30 uur en weer ophalen om 18.30 uur.

Kosten vakantieopvang
De uurprijs voor vakantieopvang is € 7,33. Eten, drinken, tussendoortjes en uitjes zijn in de prijs inbegrepen. 

Extra opvang tegen gereduceerd tarief
Iedereen heeft wel eens een dringende afspraak of een oppas die niet kan. Kindercentrum WereldKids biedt u, de vaste klant, de mogelijkheid aan om een extra dag of dagdeel af te nemen tegen een gereduceerd tarief. Mocht u hiervan gebruik willen maken, neemt u dan contact op met de afdeling Planning (020) 4892327. Wanneer het de kind-leidster ratio het toelaat, kunt u een extra dag(deel) afnemen.

Kosten extra dagopvang
Een hele dag extra opvang kost u € 50,00. Een halve dag extra opvang kost € 35,00.
Let op: incidentele opvang voor een dag of dagdeel dient u aan te vragen via het ouderportaal.

Kosten extra opvang NSO
Een extra middag NSO rekenen wij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag € 15,81 en op woensdag € 26,35. Bij een volledige dag NSO brengen wij € 42,15 in rekening  Deze kosten kunnen volledig worden opgevoerd als opvangkosten bij de kinderopvangtoeslag.
Let op: incidentele opvang voor een dag of dagdeel dient u aan te vragen via het ouderportaal.

Mocht u meer informatie wensen over de diverse soorten opvang, neemt u dan contact op met onze afdeling Planning. Via telefoonnummer (020) 4892327 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook voor het aanmelden voor één van de bovenstaande opvangsoorten kunt u contact opnemen met de afdeling Planning.

Go to top