Weet wat u moet doen bij een ongeluk!
U kent de uitspraak 'een ongeluk zit in een kleine hoek' vast wel, maar weet u ook hoe u moet handelen? Om u, als ouder, adequaat te laten handelen, organiseren wij ook dit jaar weer een Kinder EHBO Cursus.

Wat houdt de cursus in?
Eerste Hulp aan kinderen vraagt in bepaalde gevallen extra kennis. Sommige handelingen zijn ook weer anders dan bij een volwassene. Na de cursus Eerste Hulp aan kinderen weet u hoe u Eerste Hulp kunt verlenen aan zuigelingen en kinderen.

Ook krijgt u inzicht in de gevaren die in het bijzonder zuigelingen (0 - 1 jaar) en kinderen (1 - puberteit) bedreigen en de wijze waarop deze bestreden kunnen worden.

Tijdens de lessen komen diverse onderwerpen aanbod:ehbo
- Bloedingen;
- Shock;
- Kneuzingen en verstuikingen;
- Botbreuk;
- Tandletsel;
- Oververhitting;
- Koortstuip;
- Brandwonden.

De trainer
De lessen worden gegeven door een gediplomeerd en ervaren instructeur met specifieke kennis en specialisatie op het gebied van Kinder EHBO. Zij geeft al jaren op vele kinderdagverblijven en andere plekken deze cursus.

Voor wie is de cursus bedoeld?
Iedereen die klant is van Kindercentrum WereldKids kan zich inschrijven voor deze cursus. Het maakt niet uit of u nog een baby heeft of wellicht al een kind op de Buitenschoolse Opvang of op de Tussenschoolse Opvang.

Wanneer is de cursus?
Momenteel zijn er geen cursus data bekend. Houd deze pagina in de gaten voor actuele informatie.

Wat zijn de kosten?
Voor Kinder EHBO Cursus vragen wij € 99,= per persoon. De kosten worden in rekening gebracht via de maandelijkse factuur die u van ons krijgt.

Inschrijven?
Leuk als u meedoet! Inschrijven doet u door ons een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving.

Let wel
De cursus is populair; wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Inschrijven is mogelijk voor de eerstvolgende cursus.

Heeft u interesse in deze cursus, en u kunt zich niet meer inschrijven? Ook dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij houdt u op de hoogte van de eerst volgende cursus. 

Go to top